#palvelut

Ylläpito

#palvelut

Ylläpito

Ulkoista ylläpito ja keskity liiketoimintaasi

Räätälöidyt ylläpitosopimuksemme takaavat, että tietokoneet ja laitteet pysyvät kunnossa ja päivitykset ovat aina ajan tasalla. Jatkuvalla ylläpidolla laitteiden ja koneiden elinikä kasvaa sekä erilaiset tekniset ongelmat vähenevät.

Koulutamme asiakkaitamme myös uusien ominaisuuksien ja ohjelmistojen käytössä. Netin kautta avattavalla etäyhteydellä pystymme suojatusti, nopeasti ja helposti palvelemaan asiakkaitamme paikasta riippumatta.

Muuttuva it-ympäristö tarvitsee jatkuvaa tarkkailua ja ylläpitoa, jotta päätelaitteet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisenssit ovat aina voimassa. Kun ulkoistat ylläpidon it-ammattilaiselle, pystyt keskittymään täysin omaan ydinliiketoimintaasi eikä sinun tarvitse huolehtia tietoturva- tai ohjelmistopäivityksistä.

Ylläpitosopimuksemme rakennetaan aina asiakaskohtaisesti. Teemme perusteellisen tarvekartoituksen, jonka perusteella luomme kokonaiskuvan yrityksenne tarpeista. Osa toiminnoista pystytään automatisoimaan ja loput hoitaa pitkän linjan it-ammattilaisemme.

Pidämme kirjaa kaikista yrityksesi IT-laitteista, asennetuista ohjelmista ja ohjelmistolisensseistä. Voimme halutessasi myös dokumentoida käytössä olevat tunnukset ja salasanat. Kaikki dokumentaatio löytyy näin kätevästi saman katon alta, jolloin saat tarvitsemasi tiedon nopeasti eikä sitä tarvitse alkaa etsimään eri tiedostoista tai mapeista.

Ota yhteyttä, jätä ylläpito meidän huolehdittavaksemme ja voit keskittyä itse omaan erityisosaamisesi!