#palvelut

Ylläpito

#palvelut

Ylläpito

Ulkoista ylläpito ja keskity liiketoimintaasi

Räätälöityjen ylläpitosopimusten kautta huolehdimme, että tietokoneet ja laitteet pysyvät kunnossa, sekä päivitykset ovat aina ajan tasalla. Jatkuvalla ylläpidolla laitteiden ja koneiden elinikä kasvaa sekä ongelmat vähenevät. Koulutamme asiakkaitamme uusien ominaisuuksien ja ohjelmistojen käytössä. Netin kautta avattavalla etäyhteydellä pystymme suojatusti, nopeasti ja helposti palvelemaan asiakkaitamme paikasta riippumatta.

Muuttuva IT-ympäristö tarvitsee jatkuvaa tarkkailua ja ylläpitoa, jotta päätelaitteet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisenssit ovat aina voimassa. Ulkoistamalla ylläpidon pystyt keskittymään ydinliiketoimintaasi. Tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset tehdään sovitun suunnitelman mukaan automaattisesti, eikä sinun tarvitse vaivata niillä päätäsi. Ylläpitosopimuksemme rakennetaan aina asiakaskohtaisesti. Teemme perusteellisen tarvekartoituksen, jonka perusteella rakennetaan kokonaiskuva yrityksenne tarpeista.

Pidämme kirjaa kaikista yrityksesi IT-laitteista, asennetuista ohjelmista sekä ohjelmistolisensseistä. Voimme halutessasi myös dokumentoida käytössä olevat tunnukset ja salasanat. Kaikki dokumentaatio löytyy näin ollen kätevästi saman katon alta, jolloin saat tarvitsemasi tiedon nopeasti eikä sitä tarvitse alkaa etsimään eri tiedostoista tai mapeista.