#palvelut

Tekninen tuki

#palvelut

Tekninen tuki

Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa teknistä tukea

Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa teknistä tukea ongelmatilanteessa sekä laitteiden käyttöönotossa. Kartoitamme ongelmakohdan nopeasti ja hoidamme asian heti kuntoon, jolloin säästyy myös arvokasta työaikaa.

Meille on ensisijaisen tärkeää kommunikoida siten, että asiakkaamme ymmärtävät meitä. Vaikka meillä on kymmenien vuosien kokemus teknisen tuen tehtävistä, et tarvitse kanssamme koskaan sanakirjaa olitpa sitten it-alan konkari tai noviisi.

Jokaisen asiakkaan tarpeet ja käyttöympäristö ovat erilaiset, joten tukeen liittyvä kokonaisuus räätälöidään aina tarpeen mukaan. Tarjoamme puhelintukea ja etätukea ja tulemme tarvittaessa myös paikan päälle. Toimestamme hoituvat niin asennukset, päivitykset kuin ylläpitokin – vaivattomasti ja nopeasti, rautaisella ammattitaidolla.

Asiakkaamme ovat kertoneet olevansa erityisen kiitollisia siitä, että meihin on niin helppo ottaa yhteyttä. Jätämme teknisen jorinan muille ja puhumme selkeästi. Kun ulkoistat it-asiasi meille, voit olla varma siitä, että hommat hoituu luvatusti ja aikataulussa.

Olemme enemmän kuin perinteinen it-kokonaisuuksien ylläpitäjä. Olemme it-kumppani, johon voit luottaa. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö!