#palvelut

Laitehankinta

#palvelut

Laitehankinta

Laitteet ja ohjelmistot Mac ja PC -ympäristöihin

Meiltä saat kätevästi tietokoneet ja ohjelmistot Apple- ja Microsoft-ympäristöihin. Saat laitteet aina käyttövalmiiksi asennettuna ja opastamme myös uusien koneiden ja ohjelmien käytössä.

Meille on tärkeää, että koneet ja ohjelmistot sopivat käyttötarkoitukseensa ja vastaavat täydellisesti asiakkaan muuttuvia tarpeita. Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan markkinoiden huippulaitteita kokonaisvaltaisiin it-ratkaisuihin.

Uusien laitteiden hankinnassa saattaa iskeä myös niin sanottu runsaudenpula. Juuri oikeiden laiteratkaisujen löytäminen onkin usein työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Autamme sinua valikoimaan laajasta tarjonnasta oikeat laiteratkaisut, jotka tukevat liiketoimintaasi ja ovat myös kustannustehokkaita.

Kartoitamme yhdessä tarvittavat lisä- ja oheislaitteet, ja varmistamme että ne ovat yhteensopivia uusien laitteidesi kanssa. Toimitamme koneet, laitteet ja ohjelmistot aina käyttövalmiiksi asennettuina.

Jotta siirtymä uusien laitteiden käyttöön olisi mahdollisimman mutkatonta, siirrämme tarvittaessa vanhoilta koneilta tiedot myös uusiin laitteisiin. Tiedostojen ja sähköpostien lisäksi voidaan siirtää myös nettiselaimeen tallennetut kirjanmerkit ja suosikit. Tarkistamme myös uusiin koneisiin siirtyvien ohjelmistojen lisenssit, ja päivitämme ne tarpeen vaatiessa.

Vuokraamme myös livestriimauskalustoa erilaisten etänä pidettävien webinaarien, koulutuksien ja tapahtumien näyttävään järjestämiseen. Tarvittaessa hoidamme puolestasi striimauskalustohankinnat myös jatkuvaan käyttöön.

Ota yhteyttä, niin päivitetään laitteesi vastaamaan nykypäivää ja varmistetaan, että myös tietoturva on niissä kohdillaan!