#palvelut

Laitehankinta

#palvelut

Laitehankinta

Laitteet ja ohjelmistot Mac ja PC -ympäristöihin

Meiltä saat kätevästi tietokoneet ja ohjelmistot Apple sekä Microsoft -ympäristöihin aina käyttövalmiiksi asennettuna. Opastamme uusien koneiden ja ohjelmien käytössä, jotta työntekijä pääsee heti töihin. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeisiin sopivat ja kustannustehokkaat ratkaisut – oikea kone ja ohjelmisto oikeaan käyttötarkoitukseen. Laajan yhteistyöverkoston kautta tarjoamme markkinoiden huippulaitteita kokonaisvaltaisiin IT-ratkaisuihin.

Uusien laitteiden hankinnan tullessa ajankohtaiseksi saattaa joskus iskeä runsaudenpula. Autamme sinua löytämään laajasta tarjonnasta oikeat laiteratkaisut, jotka tukevat liiketoimintaasi ja ovat kustannustehokkaita. Kartoitamme yhdessä tarvittavat lisä- ja oheislaitteet, ja varmistamme että ne ovat yhteensopivia uusien laitteidesi kanssa. Toimitamme koneet, laitteet ja ohjelmistot aina käyttövalmiiksi asennettuina.

Ihan puhtaalta pöydältä ei uusilla laitteilla tarvitse kuitenkaan aloittaa, siirrämme tarvittaessa vanhoilta koneilta tiedot myös uusiin laitteisiin – tiedostojen ja sähköpostien lisäksi voidaan siirtää esimerkiksi nettiselaimeen tallennetut kirjanmerkit ja suosikit. Tarkistamme myös uusiin koneisiin siirtyvien ohjelmistojen lisenssit, ja päivitämme ne tarpeen vaatiessa.