#yhteys

Puheratkaisut

#yhteys

Puheratkaisut

Tehosta tavoitettavuutta

Tavoitettavuutta ja mobiilityöskentelymahdollisuuksia voi parantaa entisestään yritystäsi varten räätälöidyllä puhelinliittymällä, puhelinlaitteilla ja mahdollisilla lisäpalveluilla.

Puheratkaisut suunnitellaan aina yrityksen koon ja tarpeiden mukaisesti. Voimme myös tarkistaa nykyisten puhelinliittymiesi hinnat ja niihin kytketyt lisäpalvelut.

Uutta puheratkaisua hankittaessa yritys voi säilyttää vanhan numeroinnin tai valita uuden puhelinnumerot yhtenäistävän yritysnumeromallin. Yhtenäinen numerointi vahvistaa yrityskuvaa ja luo luotettavuutta myös asiakkaan suuntaan. Yritysnumeroon soitettaessa puhelu siirtyy työntekijän matkapuhelimeen. Soitot voidaan tarvittaessa myös ohjata suoraan vastaajaan tai toisen henkilön matkapuhelimeen.

Mobiilivaihde on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu, joka sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Se antaa mahdollisuuden vaihtaa kokonaan langattomaan ympäristöön, kun työntekijöiden ainoaksi puhelimeksi riittää matkapuhelin. Mobiilivaihteen käyttöönotto on edullista, sillä investointeja erillisiin vaihdejärjestelmiin laitteineen ei tarvita. Käytettävät palvelut ja toiminnot pystyy valita kunkin tarpeen mukaisesti.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä niin työntekijöitäsi kuin asiakkaitasikin parhaiten palvelevat puheratkaisut ja yhteydenpitokeinot!