#yhteys

Puheratkaisut

#yhteys

Puheratkaisut

Tehosta tavoitettavuutta

Paranna tavoitettavuutta ja mobiilityöskentelymahdollisuuksia yritystäsi varten räätälöidyllä puhelinliittymällä, puhelinlaitteilla ja mahdollisilla lisäpalveluilla. Puheratkaisut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi, ja ne muokkautuvat minkä tahansa kokoisen yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Voimme myös tarkastaa nykyisten puhelinliittymiesi hinnat, ja niihin kytketyt lisäpalvelut.

Uutta puheratkaisua hankittaessa yritys voi säilyttää vanhan numeroinnin, tai valita uuden puhelinnumerot yhtenäistävän yritysnumeromallin. Yhtenäinen numerointi vahvistaa yrityskuvaa ja on selkeä asiakkaan suuntaan. Yritysnumeroon soitettaessa puhelu siirtyy suoraan työntekijän matkapuhelimeen. Soitot voidaan tarvittaessa myös ohjata suoraan vastaajaan tai toisen henkilön matkapuhelimeen.

Mobiilivaihde on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu, joka sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Se antaa mahdollisuuden vaihtaa kokonaan langattomaan ympäristöön, kun työntekijöiden ainoaksi puhelimeksi riittää matkapuhelin. Palvelun käyttöönotto on edullista, sillä ei tarvita investointeja erillisiin vaihdejärjestelmiin laitteineen. Käytettävät palvelut ja toiminnot ovat valittavissa tarpeen mukaan.