#yhteys

Internetyhteydet

#yhteys

Internetyhteydet

Oikea yhteys oikeaan tarpeeseen

Meillä on yli 20 vuoden kokemus teknologia-alalta erilaisten it-ratkaisujen parista ja tiedämme, että myös yritysten vaatimukset internetyhteyksille vaihtelevat toimialan ja teknologian mukaan. Tarvitsetpa sitten kiinteää tai langatonta verkkoa, rakennamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan ja luotettavan liittymän vaativaankin käyttöön.

Internetyhteydet skaalautuvat tarpeesi mukaan peruslaajakaistasta suurempiin tietoverkkoratkaisuihin. Langattomalla tekniikalla saadaan toteutettua kiinteän netin lailla toimiva yhteys, joka hyödyntää nopeaa 4G- ja/tai 5G-verkkoa. Se toimii kaikkialla siellä, missä kännykkäkin kuuluu.

Meiltä saat myös kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla saat yhteydestäsi enemmän irti. Erilaiset liittymäpaketit on suunniteltu palvelemaan erilaisia ja erikokoisia yrityksiä ja tarpeita, jolloin jokaiselle löytyy varmasti järkevä ja kustannustehokas liittymäratkaisu. Asennamme internetyhteyden käyttövalmiiksi, jotta sen käyttöönotto olisi mahdollisimman jouhevaa ja mutkatonta.

Ota yhteyttä, niin valitaan yrityksesi tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla palveleva liittymäratkaisu ja tarvittavat lisäpalvelut.