#yhteys

Internetyhteydet

#yhteys

Internetyhteydet

Oikea yhteys oikeaan tarpeeseen

Kauttamme hankit luotettavat internetyhteydet vaativaankin käyttöön. Meiltä saat myös kattavan valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla saat yhteydestäsi enemmän irti. Erilaiset liittymäpaketit on suunniteltu palvelemaan erilaisia ja erikokoisia yrityksiä ja tarpeita, jolloin jokaiselle löytyy varmasti järkevä ja kustannustehokas liittymäratkaisu.

Tarvitsetpa sitten kiinteää tai langatonta verkkoa, meillä on runsaasti kokemusta eri teknologioista, joilla saadaan rakennettua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva liittymä. Valitsemme yhdessä kanssasi sopivan liittymäratkaisun ja tarvittavat lisäpalvelut, jotka palvelevat tarpeitasi parhaiten. Internetyhteys on helppo ottaa käyttöön – asennamme sen käyttövalmiiksi eikä sinun tarvitse huolehtia liittymän asennuksesta.

Internetyhteydet skaalautuvat tarpeesi mukaan peruslaajakaistasta suurempiin tietoverkkoratkaisuihin. Langattomalla tekniikalla saadaan toteutettua kiinteän netin lailla toimiva yhteys, joka hyödyntää nopeaa 4G-verkkoa. Se toimii kaikkialla siellä, missä kännykkäkin kuuluu.