#turva

Virustorjunta

#turva

Virustorjunta

Tehokkaat ratkaisut virusten torjuntaan ja palomuureihin

Joka hetki, kun tietokoneesi on yhteydessä verkkoon, se on alttiina kyberhyökkäyksille. Autamme sinua turvaamaan tietokonejärjestelmäsi ja tietoverkkosi alati lisääntyviä ja muuttuvia tietoturvauhkia vastaan.

Tietoturvaratkaisumme suojaavat yritystoimintasi sekä nykyisiltä että tulevilta uhkatekijöiltä. Palvelumme kattavat niin virustorjuntaohjelmat kuin tietoturvapalvelimet sekä nykyaikaiset palomuuritkin.

Virustorjunta estää virusten, tunkeutujien sekä haitta- ja huijausohjelmien pääsyn tietokoneelle. Lisäksi virustorjunnan tehtäviin kuuluu myös työaseman puhdistaminen.

Palomuurit rajoittavat luvattomien ohjelmien verkkoliikennettä verkosta tietokoneellesi ja myös toiseen suuntaan. Lisäksi palomuurit suojaavat tietokonettasi sellaisilta hyökkäyksiltä, jotka eivät perustu viruksiin. Palomuuri tulisi asentaa aina heti uutta tietokonetta käyttöönotettaessa ja samanaikaisesti virustorjuntaohjelmiston kanssa.

Kun jätät tietoturva-asiat meidän huomaan, voit nukkua yösi kaikessa rauhassa. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme yrityksesi tietoturvan tason ja vaadittavat virustorjuntaohjelmat, tietoturvapalvelimet ja palomuurit.