#turva

Salaus

#turva

Salaus

Hyvä salaus on paras vakuutus

Salausmenetelmien tarkoituksena on varmistaa, että luottamukselliset tiedot säilyvät luottamuksellisena. Tietokoneen lisäksi voidaan salata tarvittaessa myös yksittäisiä tiedostoja.

Kovalevyn salaus on paras tapa estää luottamuksellisten tietojen joutuminen vääriin käsiin, jos kannettava tietokone varastetaan tai se katoaa. Kovalevyn salauksen lisäksi voidaan samaan palvelupakettiin lisätä myös varmuuskopiointi luomaan lisäturvaa. Kun kovalevy on suojattu ja tiedostot varmuuskopioitu säännöllisesti, ei kovin suurta vahinkoa pääse tapahtumaan.

Tutkimusten mukaan yli puolet tietovuodoista aiheutuu työntekijän virheestä. Heikoin lenkki on siis ihminen ja suurin tietoturvariski inhimillinen erhe teknologian sijaan. Etätyön yleistyminen ja erilaisten etätyövälineiden ja tiedostonjakopalveluiden käyttö lisää tietoturvariskejä entisestään – etenkin jos ne otetaan käyttöön hallitsemattomasti.

Opastamme asiakkaitamme salausavainten ja salasanojen käyttöönotossa ja hallinnoinnissa sekä salausavainten varmuuskopioinnissa. Ota yhteyttä, niin laitetaan yrityksesi tiedot turvaan!