#pilvi

Viestintäratkaisut

#pilvi

Viestintäratkaisut

Luotettavat ratkaisut viestintä-
tarpeeseesi

Tiedostojen tallentamisen lisäksi pilvipalvelu on kätevä työkalu myös yrityksen viestinnän tehostamisessa. Niin sähköpostit, kalenterit kuin videoneuvottelutkin voidaan asentaa toimimaan suoraan pilvipalvelun välityksellä, mikä helpottaa kokousten sopimista ja parantaa myös työresurssien suunnittelua ja käyttöastetta.

Pilvipalvelu on laiteriippumaton, turvallinen ja joustava keino hallinnoida tiedostoja. Pilvipalvelun avulla tiedostoja pystytään jakamaan kohdennetusti juuri niille henkilöille ja ryhmille, joille se kussakin tilanteessa on tarpeellista. Pilvipalvelussa pystyy työstämään tiedostoja reaaliaikaisesti yhdessä koko työryhmän kanssa. Yksi pilvipalvelun suurimmista hyödyistä onkin sen käytön helppous kaikenlaisille työntekijöille it-osaamistasosta riippumatta.

Pilvipalvelun avulla voit käyttää ohjelmiasi ja pääset käsiksi tiedostoihisi tietokoneellasi, tabletillasi tai mobiililaitteellasi – missä ikinä oletkin ja milloin tahansa. Pilvestä löydät tiedostosi aina, vaikka tietokoneesi tai mobiililaitteesi menisi rikki tai katoaisi.