#pilvi

Viestintäratkaisut

#pilvi

Viestintäratkaisut

Luotettavat ratkaisut viestintätarpeeseesi

Haluatko pystyä työskentelemään missä tahansa? Pilvipalvelu tehostaa liiketoimintaasi huomattavasti – voit saavuttaa enemmän vähemmällä vaivalla. Nykypäivänä sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä keneen tahansa, milloin tahansa ja mistä tahansa. Pilvipalvelu joustaa tarpeittesi mukaan, ja sen koko voi olla juuri niin pieni tai suuri kuin haluat.

Kartoitamme asiakkaidemme viestintätarpeet ja takaamme toimivat ja luotettavat ratkaisut esimerkiksi videoneuvotteluihin, sähköposteihin ja kalentereihin. Palvelut asennetaan pilvipalveluun. Yhteisellä kalenterilla neuvotteluiden sopiminen helpottuu ja työresurssien suunnittelu sekä käyttöaste paranee.

Pilvipalvelu on laiteriippumaton, turvallinen ja joustava keino hallinnoida tiedostoja ja jakaa niitä muille käyttäjille. Voit käyttää ohjelmiasi ja pääset käsiksi tiedostoihisi tietokoneellasi, tabletillasi tai mobiililaitteellasi missä ja milloin tahansa. Pilvestä löydät aina tiedostosi, vaikka tietokoneesi tai mobiililaitteesi menisi rikki tai katoaisi.